2009. november 22., vasárnap

Köszi lányok!



Nagy fába vágtam a fejszémet...Ojni bíztatására bejelentkeztem a projet 7  elnevezésü francia kezdeményezésre ahol írók és illusztrátorok találnak egymásra. Először közös szavazás alapján eldőlt az ez évi téma, ami a konyhaművészet lett. Erre írtak mesét, verset a szerzők. Itt kezdtem beijedni ugyanis egy kukkot se tudok franciául (esetleg merszíí, bonzsúr, zsö tem  és hasonlók) de Ojnin kívül még voltak segítségeim Vattacukor Móni és Sketchpause Kriszti úgyhogy végül sikerült értelmezni a történeteket .
Szerencsére kölcsönösen tetszettünk egymásnak a kiválasztott íróval úgyhogy nemsokára elkezdek vázlatokat készíteni Léna Ellka történetéhez.  Hab a tortán, hogy más íróknak is tetszett a "stílusom" , ezért talán lesznek még meglepetések.... :-)




I start a new collaboration with a french author Léna Ellka. Soon I'll start to make sketches for her story about a " Blackberry jam" :-)

4 megjegyzés:

rosehip írta...

de klassz. ott lehet hogy nagyobb lehetőségeket nyitnak az illusztrátoroknak.egy picit tudok franciául,ha gyors segítség kell mondjuk éjfél körül,és nincs kitől kérdezned...(Bálint feltett egy kis Csipkét a blogomra nézd meg)

KisMesterek írta...

Örülök, hogy a bizonytalankodás ellenére végül belevágtál. Szorítok!

KisMesterek írta...

Szederlekvár? Hmmmm!!!

Mónika írta...

na és hogy állsz? mert én még sehogy:)